Prognoza meteo Romania 15 – 16 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 – 16 Noiembrie 2020 #Romania #vremea.

Duminică 15 Noiembrie

Cerul va fi variabil, pe arii restrânse cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceață în zonele joase de relief, dimineața și noaptea care izolat pot persista (cu o probabilitate mai mare în regiunile sudice și nord-vestice) și trecător vor fi asociate cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat.  Temperaturile maxime, ușor mai mari decât cele normale pentru mijlocul lunii noiembrie în majoritatea zonelor, cu excepţia celor unde ceaţa sau nebulozitatea joasă va persista, se vor încadra între 6 şi 14 grade, iar minimele termice vor fi cuprinse între -4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 8 grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă, iar ziua va fi ușor mai caldă decât normal în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi condiţii de ceaţă la începutul zilei, iar cu o probabilitate destul de mare şi din a doua parte a nopţii. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.Prognoza meteo Romania 15 - 16 Noiembrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 - 16 Noiembrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 - 16 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Luni 16 Noiembrie 2020, cerul va avea înnorări temporare şi va ploua pe arii restrânse în Dobrogea, iar seara şi noaptea pe arii mai extinse în  vest şi nord-vest. În restul teritoriului, cerul va fi variabil în orele amiezii, însă dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief, în special în Oltenia şi pe văile şi în depresiunile din Transilvania şi Moldova, pe alocuri va fi ceață sau nebulozitate joasă şi izolat condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă şi trecător în sudul Banatului. Temperaturile maxime, în marea lor majoritate mai ridicate decât cele obişnuite în această perioadă din an, se vor încadra în general între 9 și 16 grade, cu cele mai mici valori în zonele cu ceaţă şi nori stratiformi, iar cele mai ridicate în Dealurile de Vest; minimele termice vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile intramontane şi 9 grade pe litoral.

In Bucuresticerul va fi variabil, iar în orele dimineţilor vor fi condiţii de a se forma nori joşi sau ceaţă. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă, în continuare mai ridicată decât cea specifică perioadei, se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 1…4 grade.Prognoza meteo Romania 15 - 16 Noiembrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 - 16 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply