Prognoza meteo Romania 17 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Noiembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Noiembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 17 Noiembrie

Cerul va fi mai mult noros și va ploua în general slab cantitativ, în cursul zilei, pe arii extinse în Banat, Crișana,Maramureș și local în Transilvania, iar seara și noaptea îndeosebi în regiunile sud-vestice, centrale și estice. La munte, la altitudini de peste 1500 m, ploile se vor transforma în lapoviţă şi trecător ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă şi pe litoral. Local în zonele joase din sudul și estul teritoriului și izolat din rest, mai ales la începutul intervalului se va semnala ceață, izolat asociată cu burniță. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade, cu valori ușor mai ridicate în Dobrogea, iar cele minime, se vor situa în general între 2 și 8 grade.

În București, cerul va prezenta înnorări, la începutul zilei se va semnala ceață, iar în cursul nopții va crește probabilitatea pentru ploislabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

Prognoza meteo Romania 17 Noiembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 17 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply