Prognoza meteo Romania 21 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Noiembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Noiembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 21 Noiembrie

Vremea va continua să se răcească și va deveni rece pentru ultima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în centrul, sudul și estul țării. Se vor semnala precipitații mai ales sub formă de ninsoare în sudul Transilvaniei, mixte în Oltenia și local în Muntenia, iar în Dobrogea predominant ploi. La munte, temporar va ninge în general slab, îndeosebi în zona Carpaților Meridionali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua în est, sud-est și în extremitatea de vest și pe arii mai restrânse în rest, în general cu viteze de 40…50 km/h, iar la munte, în special pe creste, rafalele vor depăși temporar 60…70 km/h, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -9 şi 0 grade. În zonele joase, mai ales noaptea, se va semnala pe arii restrânse ceață.

În București, vremea se va răci. Cerul va fi mai mult noros ziua când temporar va mai ploua, apoi va deveni variabil, iar spre dimineaţă vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad, mai scăzută, spre -4 grade, în zona preorășenească.

Prognoza meteo Romania 21 Noiembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 21 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply