Prognoza meteo Romania 29 – 30 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 – 30 Noiembrie 2020 #Romania #vremea.

Duminică 29 Noiembrie

Vremea va fi în general frumoasă, dar rece pentru această dată mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, exceptând din a doua parte a intervalului regiunile nordice și parțial pe cele centrale unde vor fi unele înnorări. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări la munte, iar în zona înaltă, în special a Carpaților Orientali și Meridionali, temporar va sufla tare cu viteze ce la rafală vor depăși 75 km/h, spulberând zăpada depusă anterior. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 2 grade. Pe arii restrânse la începutul intervalului și spre sfârșitului acestuia, în zonele joase de relief, îndeosebi din sud şi centru se va forma ceaţă.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasă, dar rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad, posibil mai scăzută în zona preorăşenească, unde vor fi condiţii de ceaţă.Prognoza meteo Romania 29 - 30 Noiembrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 29 - 30 Noiembrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 29 - 30 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Luni 30 Noiembrie 2020, dimineața vremea va fi rece, însă în orele amiezii temperaturile, mai ridicate decât cele din ziua anterioară se vor situa în general în jurul celor normale pentru această dată. În regiunile din jumătatea nordică a țării înnorările se vor accentua treptat, și doar pe suprafețe restrânse, îndeosebi seara și noaptea, trecător se vor semnala precipitațiislabe. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, predominant sub formă de ninsoare în Maramureș, mixte în Transilvania și mai ales ploi în Moldova și în Crișana. În restul teritoriului, cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare în a doua parte a intervalului, când doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă, trecător viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade. În primele ore ale intervalului, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceață.

In Bucurestiîn București, vremea va fi închisă şi rece. Mai ales pe parcursul zilei vor fi precipitaţii mixte, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă de marţi dimineaţă va fi de -2…0 grade. Trecător se poate forma ceaţă.Prognoza meteo Romania 29 - 30 Noiembrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 29 - 30 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply