Prognoza meteo Romania 17 – 18 Ianuarie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 – 18 Ianuarie 2021 #Romania #vremea.

Duminică 17 Decembrie

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -10 și -1 grad, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -18 și -8 grade. În nord și nord-est vor fi înnorări în cea mai mare parte a intervalului, iar în restul teritoriului înnorările vor fi temporare. Trecător va ninge slab pe suprafețe mici la munte, și izolat în rest, cu o probabilitate mai mare în regiunile intracarpatice, iar spre sfârșitul intervalului în est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Local se va semnala ghețuș, iar mai ales spre sfârşitul intervalului izolat, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.

In Bucurestivremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea îndeosebi în zona preorășenească. Pe parcursul zilei vor fi înnorări în general persistente, iar noaptea cerul se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă va fi de -10…-9 grade, mai scăzută în zona preorăşenească, spre valori în jurul a -12 grade. Local se va semnala ghețuș.Prognoza meteo Romania 17 - 18 Ianuarie 2021 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 17 - 18 Ianuarie 2021 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 17 - 18 Ianuarie 2021 #Romania #vremea

Luni 18 Ianuarie 2021, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -10 și -1 grad, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile Carpaţilor Orientali până în jur de -20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în jumătatea nordică a țării, unde pe suprafețe mici trecător va ninge slab, iar noaptea în sud-vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte, îndeosebi în zona înaltă, iar ziua și în sud-vest și nord-est. Local se va semnala ghețuș, iar dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.

In Bucuresti, vremea se va menține deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimă va fi de -12…-10 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre valori în jurul a -14 grade. Local se va semnala ghețuș.Prognoza meteo Romania 17 - 18 Ianuarie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 - 18 Ianuarie 2021 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply