Prognoza meteo Romania 20 Ianuarie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 Ianuarie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 Ianuarie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 20 Ianuarie

Vremea se va încălzi față de zilele precedente. Cerul va fi noros în regiunile intracarpatice, unde, mai ales ziua, vor fi precipitații slabe. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, predominant ninsori în Maramureș și în Transilvania și mixte în Crișana și local în Banat. Pe arii restrânse, mai ales în vest și nord-vest, vor fi condiții de polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului, dar numai izolat se vor semnala precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h, spulberând zăpada și, local și temporar, în vest și sud. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 1 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 3 grade. Izolat, mai ales spre sfârșitul intervalului, se va semnala ceață.

În București,  vremea se va încălzi față de zilele precedente. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3…5 grade, iar cea minimă va fi de -3…-2 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul valorii de -5 grade.

Prognoza meteo Romania 20 Ianuarie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 20 Ianuarie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply