Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri

Vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic în nord și nord-est și se va menține deosebit de caldă pentru această dată în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 1…3 grade în nordul Moldovei și 16…18 grade în regiunile sudice și sud-estice, iar cele minime se vor situa, în general, între -1 și 7 grade. În jumătatea de vest a țării și la munte vor fi înnorări și va ploua, pe arii mai extinse seara și noaptea, când se vor cumula local 10…15 l/mp, iar în Carpații Occidentali, nordul Carpaților Orientali și vestul Carpaților Meridionali, izolat 25…35 l/mp. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ploi slabe doar pe arii restrânse mai ales spre sfârșitul intervalului. Pe crestele montane vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar în jumătatea de nord a Moldovei sunt posibile depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în special în zona înaltă a Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși temporar 80 km/h, iar pe arii restrânse și în rest. În zonele joase, izolat se va semnala ceață.Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Bucuresti 10 Februarie 2021 #RomaniaPrognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Miercuri

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul nopții, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul a 16 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

Meteograma Bucuresti 

Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast)Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
La NoaptePrognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
Precipitatii si temperaturi mainePrognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii acum

Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.5In no event will stirimeteo.com be liable to you or any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply