Prognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi

Vremea va intra într-un proces de răcire accentuată ce va cuprinde întrega țară, dar ziua va fi deosebit de caldă în sud, sud-est și local în centru. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în nordul Moldovei și 18 grade în sudul Munteniei și al Dobrogei, iar cele minime, în general, între -14 și -2 grade, cu cele mai scăzute valori în vestul, nordul, nord-estul și centrul teritoriului, unde va fi ger. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații în sudul, estul și centrul țării și local în rest. În prima parte a zilei vor fi mai ales ploi, iar la munte, în vest și nord-vest vor fi precipitații mixte și pe spații mici polei. Începând de după-amiază vor predomina ninsorile în regiunile vestice și nordvestice, la munte, în Maramureș, Transilvania, Moldova, iar în special noaptea în Muntenia și în Dobrogea, unde se va depune strat nou de zăpadă. Local cantitățile de precipitații vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare în sud-est, se vor semnala descărcări electrice. Vor fi condiții de polei. Local și temporar vântul va avea intensificări, îndeosebi în regiunile sudice, estice și centrale, cu rafale, în general, de 55…75 km/h, iar la munte va sufla tare, cu peste 100…120 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.Prognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Bucuresti 11 Februarie 2021 #RomaniaPrognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Joi

După o zi deosebit de caldă, cu o maximă termică de 14…16 grade, seara și noaptea temperatura va fi în scădere bruscă și accentuată, astfel că minima se va situa în jurul a -2 grade. Cerul se va înnora treptat și începând din a doua parte a zilei temporar vor fi precipitații, moderate cantitativ. Acestea vor fi sub formă de ploaie, iar noaptea se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare. Vântul se va intensifica în special în a doua parte a intervalului, când rafalele vor atinge 45…55 km/h.

Meteograma Bucuresti 

Prognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast)Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
La NoaptePrognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
Prognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
Precipitatii si temperaturi mainePrognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii acum

Prognoza meteo Romania 11 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.5In no event will stirimeteo.com be liable to you or any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply