Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi

Valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru această dată în jumătatea sudică a țării, în timp ce în rest se vor situa în jurul mediilor multianuale, chiar ușor sub în nord-est, iar cele nocturne vor fi mai mici decât în intervalul anterior, cu precădere în Moldova și în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor caracteriza o vreme geroasă. Temperaturile maxime se vor încadra de la -3…-2 grade în nordul Moldovei, până la 11…12 grade în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -15 și 1 grad, mai coborâte până spre -18 grade în nordul Moldovei. Ziua, cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor și va mai ninge, în general slab cantitativ, la munte – în special în Carpații Meridionali, iar pe arii restrânse în rest, cu o probabilitate mai mare în sud, centru și est se vor semnala precipitații slabe, mixte. Noaptea, cerul va deveni variabil, exceptând Oltenia, Muntenia și zona Carpaților Meridionali – unde vor mai fi înnorări și izolat precipitații slabe, iar pe spații mici se va forma ceață, asociată cu chiciură. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în prima parte a zilei la munte, îndeosebi pe crestele Carpaților Meridionali, cu rafale de peste 80…90 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada, dar temporar și cu viteze mai mici, în general de 40…50 km/h în sud-vest, apoi în est și sud-est.Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Bucuresti 18 Februarie 2021 #RomaniaPrognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Joi

Cerul va avea înnorări și trecător, ziua, vor fi posibile precipitații slabe mixte. Vântul va sufla în general moderat spre seară și la începutul nopții (rafale de 30…35 km/h). Valorile termice diurne vor fi apropiate de mediile multianuale, astfel maxima va fi de 5…6 grade, iar temperatura minimă de -6…-4 grade.

Meteograma Bucuresti 

Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast)Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
La NoaptePrognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
Precipitatii si temperaturi mainePrognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii acum

Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.5In no event will stirimeteo.com be liable to you or any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply