Prognoza meteo Romania 21 – 22 Februarie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 – 22 Februarie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 21 Februarie

Vremea va fi caldă pentru această dată în regiunile intracarpatice, la deal și la munte, iar în rest se vor înregistra temperaturi în general în jurul celor normale. În zonele joase de relief din sudul țării va fi nebulozitate joasă local persistentă și pe arii restrânse ceață îndeosebi la începutul intervalului și din nou spre sfârșitul acestuia, iar în restul teritoriului cerul va fi mai mult senin și doar pe suprafețe mici, cu o probabilitate mai mare în centru și în est dimineața și noaptea va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 3 grade, mai scăzute în depresiuni, spre valori în jurul a -11 grade.

In Bucuresti, cerul va fi noros, iar dimineața și noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, caracterizată de valori în general apropiate de cele normale datei, va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de – 2…0 grade.Prognoza meteo Romania 21 - 22 Februarie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 - 22 Februarie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 - 22 Februarie 2021 #Romania #vremea

Luni 22 Februarie 2021,

Valorile termice diurne vor fi în creștere față de ziua anterioară, astfel încât vremea va fi caldă, local deosebit de caldă în vestul țării, precum și în zonele de deal din sud și est. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 8 și 14 grade. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineața și noaptea, pe spații mici în zonele joase se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări izolate pe crestele montane. Minimele termice vor fi cuprinse de la -11…-9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, până la 5…7 grade în dealurile vestice

In Bucuresti, vremea se va încălzi. Cerul va fi mai mult senin, dar în orele dimineților se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 1…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească, până în jurul valorii de -1 grad.Prognoza meteo Romania 21 - 22 Februarie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 - 22 Februarie 2021 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply