Prognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 9 Martie 2021 Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marți

În cea mai mare parte a țării valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în zonele montane și submontane, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe sub formă de ninsoare. Din orele serii, aria de nebulozitate și precipitații va cuprinde treptat jumătatea de sud a teritoriului, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. În Oltenia și Muntenia la început vor fi mai ales ploi, apoi vor predomina ninsorile, în sudul Banatului și pe arii restrânse în Dobrogea se vor semnala precipitații mixte, iar în sudul Transilvaniei și al Moldovei, precum și în Munţii Banatului, în Carpații Meridionali și local în Carpații Orientali va ninge. Pe alocuri se va depune strat de zăpadă, cu precădere în zona deluroasă din sud și la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări mai ales în a doua parte a intervalului în sudul ţării şi la munte, cu viteze de 40….60 km/h, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 3 grade.Prognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Bucuresti 9 Martie 2021 #RomaniaPrognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Marți

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va înnora, iar în cursul nopţii se vor semnala precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului, când va atinge viteze de 40…45 km/h. Temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar cea minimă de 0…1 grad.

Meteograma Bucuresti 

Prognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast)Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast)
La NoaptePrognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast)
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast)
Prognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast)
Precipitatii si temperaturi mainePrognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast)Prognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii acum

Prognoza meteo Romania 9 Martie 2021 (Romania weather forecast)

Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.5In no event will stirimeteo.com be liable to you or any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply