Prognoza meteo Romania 25 Martie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Martie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Martie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

JOI 25 Martie

Vremea se va menţine rece în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate în cea mai mare parte a intervalului în sudul, estul și parțial în centrul țării, unde vor fi perioade în care, pe arii restrânse, se vor semnala precipitații predominant sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte, pe alocuri, cu precădere în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură va mai ninge, dar slab cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în masivele sudice, în special la altitudini mari, unde zăpada va fi spulberată, iar pe parcursul zilei și în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 şi 1 grad. Îndeosebi în vest, nord-vest și parțial în centru noaptea local se va produce brumă.

În București,

Vremea va fi în continuare deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros, iar în primele ore ale intervalului trecător vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad.

Prognoza meteo Romania 25 Martie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 25 Martie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply