Prognoza meteo Romania 9 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Aprilie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Aprilie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 9 Aprilie

Vremea se va menţine deosebit de rece pentru prima decadă a lunii aprilie, îndeosebi dimineața și noaptea, când se va produce brumă și, pe alocuri îngheț la sol. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 2 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -11 grade, dar şi uşor mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral spre 3…4 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în zona montană, în special în Carpaţii Orientali și în Carpații Meridionali, unde izolat va fulgui, precum și în regiunile centrale, estice și sud-estice unde vor fi posibile, pe spaţii mici, precipitaţii slabe, de scurtă durată, mai ales ploi. Vântul va sufla slab și moderat, izolat cu intensificări în zona montană înaltă. În orele dimineţilor izolat se va forma ceaţă.

În București,

Vremea se va menține deosebit de rece pentru această dată, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, dar probabilitatea pentru ploi slabe de scurtă durată va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 0…1 grade, mai scăzută, spre -3 grade, în zona periurbană. În cursul nopții se va produce brumă.

Prognoza meteo Romania 9 Aprilie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 9 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply