Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 10 Aprilie

Valorile termice, deşi în creștere uşoară față de intervalul anterior, vor caracteriza în continuare, în majoritatea zonelor, o vreme mai rece decât în mod obişnuit pentru această perioadă din an, în special dimineaţa şi noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8…-7 grade în depresiunile intramontane şi 6…7 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul nopții, iar vântul va sufla slab și moderat, izolat cu unele intensificări pe crestele montane. Vor fi condiții de ceaţă, iar la sfârşitul nopţii se va produce brumă – local în Transilvania şi pe suprafeţe mici în celelalte regiuni.

În București,

Deşi în creştere uşoară faţă de intervalul precedent, valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme mai rece decât normal la această dată, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea,iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 2…3 grade, mai scăzută, până la -1…0 grade, în zona periurbană unde vor mai fi condiţii de brumă.

Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply