Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 13 Aprilie

Vremea se va menține caldă pentru această dată, cu excepția regiunilor vestice, unde valorile termice, mai scăzute decât în intervalul precedent, se vor situa în jurul mediilor multianuale. După orele amiezii, treptat instabilitatea atmosferică se va accentua și se va manifesta prin înnorări temporare, averse, însoțite și de descărcări electrice, în regiunile vestice, sudice și local în cele centrale. În restul teritoriului, doar izolat vor fi posibile ploi slabe. Izolat, cantitățile de apă vor fi însemnate. În zona montană înaltă, trecător se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea vor fi condiții de ceață.

În București,

Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea, când se vor semnala averse, posibil însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply