Prognoza meteo Romania 20 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 Aprilie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 Aprilie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 20 Aprilie

Vremea va fi în general instabilă. În cursul zilei, cerul va avea înnorări temporar accentuate și va ploua în cea mai mare parte a țării iar izolat în intervale scurte de timp sau prin cumulare cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp. Ploile vor avea și caracter de aversă, local se vor semnala descărcări electrice și vor fi condiții de grindină. În zona de munte, în special la altitudini de peste 1500 m, se vor semnala precipitații mixte. Seara și noaptea cerul va deveni variabil în regiunile sudice și sud-estice iar în rest cerul va mai prezenta înnorări temporare dar numai pe arii restrânse vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în prima parte a intervalului în sud estul țării, în extremitatea de sud vest precum și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor situa între 10 și 18 grade iar cele minime între 1 și 8 grade. Izolat din nou se va semnala ceață.

În București,

Pe parcursul zilei vor fi înnorări și temporar va ploua iar în orele după amiezii se vor putea semnala mai ales averse însoțite de descărcări electrice. Noaptea, cerul va deveni variabil iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade iar cea minimă va fi de 4 – 6 grade.

Prognoza meteo Romania 20 Aprilie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 20 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply