Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 23 Aprilie

Valorile termice vor fi în scădere în aproape toată țara, doar în extremitatea sudică nu vor avea variații semnificative față de intervalul anterior. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 10 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și temporar ploi, mai ales ziua, local în jumătatea de est a teritoriului și izolat în rest. Acestea vor fi și sub formă de aversă, trecător și izolat însoțite de descărcări electrice și posibil grindină. În zona montană înaltă se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări la munte. Izolat vor fi condiții de ceață, iar spre sfârșitul intervalului, în regiunile intracapatice și în zonele deluroase, de brumă.

În București,

Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros, iar trecător vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla în general moderat pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 4…7 grade.

Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply