Prognoza meteo Romania 27 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Aprilie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Aprilie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 27 Aprilie

Vremea fi rece pentru această perioadă în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, pe arii relativ extinse în jumătatea de sud a țării și local, mai ales noaptea, în rest. În zonele montane, la altitudini mari, vor fi precipitații mixte. Izolat, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va avea intensificări la munte, în a doua parte a intervalului, în special în Carpaţii Meridionali, unde rafalele vor depăşi 60…70 km/h, iar în rest va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est, sud-vest și sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 1 și 9 grade. Izolat se va forma ceață, iar la sfârşitul nopţii, în Moldova şi în estul Transilvaniei, vor fi condiţii de brumă.

În București,

Valorile termice diurne, în scădere faţă de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme rece pentru ultima decadă a lunii aprilie. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

Prognoza meteo Romania 27 Aprilie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 27 Aprilie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply