Prognoza meteo Romania 1 Mai 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Mai 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Mai 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 1 Mai

Procesul de încălzire a vremii va continua, însă și gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin accentuarea înnorărilor, și perioade în care se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Astfel de manifestări își vor face apariția îndeosebi din orele după-amiezii în jumătatea de nord a țării și la munte, și pe arii restrânse în rest, iar seara și noaptea local, și în sud. Ploile vor avea şi caracter torenţial, astfel că în intervale scurte de timp, pe arii restrânse se vor înregistra cantităti de apă însemnate, iar izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade. Pe litoral, mai ales noaptea, se va semnala ceaţă.

În București,

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă din an, dar și în general instabilă. Cerul, variabil ziua va avea înnorări temporar accentuate seara și noaptea, când vor fi perioade în care se vor semnala averse și descărcărielectrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 12…15 grade.

Prognoza meteo Romania 1 Mai 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 1 Mai 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply