Prognoza meteo România 1 – 2 Mai (Romania forecast).

Prognoza meteo Romania 1 – 2 Mai 2021 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă

Vremea va continua să se încălzească, dar va fi în general instabilă. Îndeosebi din orele amiezii în jumătatea de nord a țării, iar spre seară și noaptea și în regiunile sudice, vor fi înnorări temporar accentuate și perioade în care, local, se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea şi caracter torenţial, astfel încât în intervale scurte de timp, pe arii restrânse, cantitătile de apă vor fi însemnate și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade. Pe litoral, mai ales noaptea, se va semnala ceaţă.

Prognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast).

Duminică

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor, dar și în general instabilă. Mai ales după-amiaza și seara, vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local în jumătatea de nord a țării și pe spații mai mici în rest. În intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor fi, pe arii restrânse, mai însemnate și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 16…20 de grade pe litoral până spre 30…31 de grade în sudul Olteniei și al Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade. Izolat, mai ales dimineața, pe litoral se va semnala ceață.Prognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast).

Prognoza meteo Bucuresti 1 – 2 Mai 2020 #RomaniaPrognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast). Prognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast).

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru începutul lunii mai, dar și în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară și noaptea, când vor fi perioade în care se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade.

Duminică

Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat pe parcursul zilei și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Meteograma Bucuresti

 

Prognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast).

Prognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast).


Prognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast).Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SâmbătăPrognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast). Prognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast).

La NoaptPrognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast). Prognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast).

Ziua DuminicPrognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast). Prognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast).

Noaptea DuminicaPrognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast). Prognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast).

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast).

Prognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast).

Precipitatii astazi – SâmbătăPrognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast).
Precipitatii DuminicăPrognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast).
Precipitatii LuniPrognoza meteo România 1 - 2 Mai (Romania forecast).
Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply