Prognoza meteo Romania 2 – 3 Mai 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 – 3 Mai 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 2 Mai

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor, dar și în general instabilă. Mai ales după-amiaza și seara, vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local în jumătatea de nord a țării și pe spații mai mici în rest. În intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor fi, pe arii restrânse, mai însemnate și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 16…20 de grade pe litoral până spre 30…31 de grade în sudul Olteniei și al Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade. Izolat, mai ales dimineața, pe litoral se va semnala ceață.

In Bucuresti, vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat pe parcursul zilei și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.Prognoza meteo Romania 2  - 3 Mai 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2  - 3 Mai 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2  - 3 Mai 2021 #Romania #vremea

Luni 3 Mai 2021,

Valorile termice vor scădea în toate regiunile, chiar semnificativ în cele din vest, centru şi nord unde vremea va deveni mai rece decât normal; în sud şi sud-est însă regimul termic va fi apropiat şi local uşor peste cel specific datei. În estul şi în sud-estul ţării, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin nebulozitate temporar accentuată şi local averse şi descărcări electrice; izolat ploile pot avea caracter torenţial şi vor fi condiţii de grindină. Înnorări temporare şi ploi în general slabe vor fi pe alocuri şi în zonele de deal şi de munte, în nord-vest şi în centru. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile izolate. În cursul nopţii, în nordul Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona montană înaltă, dar local şi în sud şi sud-vest, în zonele centrale şi în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 11…12 grade în Maramureș și 26…27 de grade în sudul Munteniei și partea continentală a Dobrogei; minimele termice vor fi cuprinse în general între 2 şi 12 grade.

In Bucuresti, deși valorile termice vor fi în scădere uşoară față de zilele precedente, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obișnuit la începutul lunii mai. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va avea intensificări temporare pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.Prognoza meteo Romania 2  - 3 Mai 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2  - 3 Mai 2021 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply