Prognoza meteo România 8 – 9 Mai (Romania forecast).

Prognoza meteo Romania 8 – 9 Mai 2021 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă

Vremea va fi caracterizată de valori termice mai coborâte decât cele climatologic specifice datei în vest, centru, nord și nord-est și apropiate de cele normale în restul țării. În prima parte a intervalului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în nord, centru și în sud-est, precum și munte, unde doar pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. În zona montană înaltă, la altitudini de peste 1800 m, vor fi precipitaţii mixte. Noaptea cerul se va degaja treptat devenind mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua în majoritatea regiunilor, cu viteze la rafală în general de 45…55 km/h, iar la munte, cu precădere în zona înaltă a masivelor sudice, va sufla tare, cu peste 90 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade, mai coborâte, spre valori în jurul a -4 grade, în depresiuni unde se va forma brumă.Prognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast).

Duminică

Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi față de ziua anterioară în vest, centru și nord, astfel că, în orele amiezii, la nivelul întregii țări se vor înregistra temperaturi în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile estice, unde în orele după-amiezii vor fi înnorări trecătoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului și în zona Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 12 grade, mai coborâte în depresiuni, spre – 3 grade în cele din estul Transilvaniei unde se va forma brumă.Prognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast).

Prognoza meteo Bucuresti 8 – 9 Mai 2020 #RomaniaPrognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast). Prognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast).

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă

Vremea se va răci față de ziua anterioară și va fi ușor instabilă. În prima parte a intervalului vor fi înnorări temporar accentuate și perioade în care se vor semnala ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Noaptea cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

Duminică

Vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

Meteograma Bucuresti

 

Prognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast).

Prognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast).


Prognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast).Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SâmbătăPrognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast). Prognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast).

La NoaptePrognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast). Prognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast).

Ziua DuminicăPrognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast). Prognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast).

Noaptea DuminicăPrognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast). Prognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast).

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast).

Prognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast).

Precipitatii astazi – SâmbătăPrognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast).
Precipitatii DuminicăPrognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast).
Precipitatii LuniPrognoza meteo România 8 - 9 Mai (Romania forecast).
Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply