Prognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 12 Mai 2021 Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri

Vremea va deveni instabilă. Înnorările se vor accentua treptat, mai ales în a doua parte a intervalului. Ziua va ploua local în estul țării și pe arii restrânse îndeosebi la munte și în sud-vest, iar din orele serii, aria ploilor va cuprinde treptat majoritatea regiunilor. Vor fi mai ales averse ce vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depasi local 10…15 l/mp, izolat 25 l/mp, iar pe spații mici vor fi căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în est și în sud-vest și pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime, în scădere în cea mai mare parte a teritoriului, se vor încadra, în general, între 16 şi 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 14 grade.Prognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Bucuresti 12 Mai 2021 #RomaniaPrognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast)

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Miercuri

Vremea se va menține normală sub aspect termic, dar va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate seara și noaptea, când vor fi averse în general slabe cantitativ, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sulfa slab și moderat, cu ușoare intensificări, cu o probabilitate mai mare în a doua parte a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade.

Meteograma Bucuresti 

Prognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast)Aici aflați informații despre avertizările în vigoare: Atentionari meteorologice ANM – Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast)
La NoaptePrognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast)
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast)
Prognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast)
Precipitatii si temperaturi mainePrognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii acum

Prognoza meteo Romania 12 Mai 2021 (Romania weather forecast)

Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.5In no event will stirimeteo.com be liable to you or any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply