Prognoza meteo România 15 – 16 Mai (Romania forecast).

Prognoza meteo Romania 15 – 16 Mai 2021 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă

Vremea se va încălzi, dar va deveni în general instabilă. Îndeosebi din a doua parte a zilei, temporar înnorările se vor accentua și vor fi perioade în care se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, posibile vijelii și izolat căderi de grindină. Astfel de fenomene se vor semnala la început local în zonele montane și submontane și pe arii mai restrânse în rest, iar din orele serii, local, cu precădere în sudul țării, în Carpații Meridionali și de Curbură. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse, îndeosebi în intervale scurte de timp, se vor acumula cantități de apă însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 14 grade.Prognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast).

Duminică

Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade în care se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în prima parte a intervalului în cea mai mare parte a țării, iar noaptea pe arii restrânse, cu precădere în vest și nord-vest, precum și la munte. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi însemnate. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 13 grade.Prognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast).

Prognoza meteo Bucuresti 15 – 16 Mai 2020 #RomaniPrognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast). Prognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast).

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă

Temporar înnorările se vor accentua începând din a doua parte a zilei, iar cu o probabilitate mai mare din orele serii vor fi perioade în care se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, în intervale scurte de timp se pot înregistra cantități de apă însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 12…13 grade.

Duminică

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în prima parte a intervalului când vor fi perioade în care se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

Meteograma Bucuresti

 

Prognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast).

Prognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast).


Prognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast).Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SâmbătăPrognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast). Prognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast).

La NoaptePrognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast). Prognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast).

Ziua DuminicăPrognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast). Prognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast).

Noaptea DuminicăPrognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast). Prognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast).

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast).

Prognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast).

Precipitatii astazi – SâmbătăPrognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast).
Precipitatii DuminicăPrognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast).
Precipitatii LuniPrognoza meteo România 15 - 16 Mai (Romania forecast).
Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply