Prognoza meteo Romania 16 – 17 Mai 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 – 17 Mai 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 16 Mai

Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade în care se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în prima parte a intervalului în cea mai mare parte a țării, iar noaptea pe arii restrânse, cu precădere în vest și nord-vest, precum și la munte. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi însemnate. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 13 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în prima parte a intervalului când vor fi perioade în care se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.Prognoza meteo Romania 16  - 17 Mai 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16  - 17 Mai 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16  - 17 Mai 2021 #Romania #vremea

Luni 17 Mai 2021,

Vremea va fi răcoroasă în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice în a doua decadă a lunii mai. Instabilitatea atmosferică se va manifesta mai ales în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice în vestul, centrul şi nordul ţării, în zonele montane şi submontane şi pe alocuri în restul teritoriului. În intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantitățile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat, cu precădere la munte şi în nord-vest, 20…25 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, în special asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade.

In Bucuresti, valorile termice, mai ridicate decât în ziua precedentă, se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales seara şi la începutul nopţii când vor fi posibile averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.Prognoza meteo Romania 16  - 17 Mai 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16  - 17 Mai 2021 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply