Prognoza meteo Romania 12 Iunie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Iunie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Iunie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 12 Iunie

Gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat în aproape toate regiunile și se va manifesta temporar prin înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului; aceste fenomene vor fi mai frecvente şi mai intense în a doua parte a zilei în sudul şi în estul ţării, în zonele montane şi submontane și pe arii mai restrânse în rest, iar noaptea cu precădere în vest, nord și centru. Ploile vor avea şi caracter torențial, local se vor înregistra cantități însemnate de apă (peste 20…30 l/mp) şi pe spaţii restrânse vor fi vijelii şi grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici, se va forma ceață.

În București,

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza, când se vor semnala averse ce pot avea și caracter torenţial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 5…10 l/mp și izolat posibil peste 15…20 l/mp și vor fi condiţii de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul a 25 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

Prognoza meteo Romania 12 Iunie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 12 Iunie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply