Prognoza meteo România 12 – 13 Iunie (Romania forecast).

Prognoza meteo Romania 12 – 13 Iunie 2021 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă

Gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat și se va manifesta prin perioade cu înnorări, averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse vijelii și grindină. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente şi mai intense – în sudul, centrul şi estul ţării, în zonele montane şi submontane și pe arii mai restrânse în rest, îndeosebi în a doua parte a zilei, iar în vest, centru, nord și nord-est, cu precădere noaptea. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local se vor înregistra cantități de apă de peste 20…25 l/mp și izolat 30 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade. Dimineața și noaptea, izolat se va forma ceață.Prognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast).

Duminică

Instabilitatea atmosferică se va menține temporar accentuată și se va manifesta prin înnorări și perioade cu averse torențiale și frecvente descărcări electrice. Astfel de fenomene se vor semnala pe parcursul zilei în regiunile extracarpatice, în zonele montane și submontane, local în cele centrale și pe arii mai restrânse în rest, iar noaptea pe suprafețe mici îndeosebi în sud, est și la munte. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local se vor înregistra cantități de apă mai însemnate, iar pe arii restrânse va cădea grindină. Vântul va avea intensificări la munte, unde vitezele vor depăşi 80…90 km/h, cu precădere pe crestele Carpaţilor Meridionali, dar temporar şi în celelalte zone, local cu rafale în general de 50…60 km/h, în sud-vest dar și asociate ploilor, când foarte probabil se vor semnala și vijelii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 5 grade în depresiuni și 14…15 grade pe litoral.Prognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast).

Prognoza meteo Bucuresti 12 – 13 Iunie 2020 #RomaniaPrognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast). Prognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast).

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara când vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea mai ales caracter torențial, astfel că în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și vor fi condiţii de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul a 25 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

Duminică

Instabilitatea atmosferică se va menține temporar accentuată și se va manifesta îndeosebi în a doua parte a zilei și la începutul nopții prin înnorări și perioade în care se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice și posibil grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, în special asociate averselor. Temperatura maximă, în scădere față de ziua anterioară va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Meteograma Bucuresti

 

Prognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast).

Prognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast).


Prognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast).Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SâmbătăPrognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast). Prognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast).

La NoaptePrognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast). Prognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast).

Ziua DuminicăPrognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast). Prognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast).

Noaptea DuminicăPrognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast). Prognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast).

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast).

Prognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast).

Precipitatii astazi – SâmbătăPrognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast).
Precipitatii DuminicăPrognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast).
Precipitatii LuniPrognoza meteo România 12 - 13 Iunie (Romania forecast).
Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply