Prognoza meteo Romania 13 – 14 Iunie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 – 14 Iunie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 13 Iunie

Instabilitatea atmosferică se va menține temporar accentuată și se va manifesta prin înnorări și perioade cu averse torențiale și frecvente descărcări electrice. Astfel de fenomene se vor semnala pe parcursul zilei în regiunile extracarpatice, în zonele montane și submontane, local în cele centrale și pe arii mai restrânse în rest, iar noaptea pe suprafețe mici îndeosebi în sud, est și la munte. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local se vor înregistra cantități de apă mai însemnate, iar pe arii restrânse va cădea grindină. Vântul va avea intensificări la munte, unde vitezele vor depăşi 80…90 km/h, cu precădere pe crestele Carpaţilor Meridionali, dar temporar şi în celelalte zone, local cu rafale în general de 50…60 km/h, în sud-vest dar și asociate ploilor, când foarte probabil se vor semnala și vijelii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 5 grade în depresiuni și 14…15 grade pe litoral.

In Bucuresti, instabilitatea atmosferică se va menține temporar accentuată și se va manifesta îndeosebi în a doua parte a zilei și la începutul nopții prin înnorări și perioade în care se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice și posibil grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, în special asociate averselor. Temperatura maximă, în scădere față de ziua anterioară va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.Prognoza meteo Romania 13  - 14 Iunie 2021 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 13  - 14 Iunie 2021 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 13  - 14 Iunie 2021 #Romania #vremea

Luni 14 Iunie 2021,

Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și noaptea. Va ploua pe arii extinse în estul, sud-estul, nordul, centrul țării, la munte și pe suprafețe mici în restul teritoriului. Trecător, la altitudini de peste 1800 m, vor fi posibile precipitații mixte. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă, iar în regiunile sudice și centrale vor fi însoţite de descărcări electrice. Pe alocuri, în special în zonele montane și în nord-est, se vor acumula cantități însemnate de apă. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, cu viteze mai mari în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali, iar ziua și în est și local în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 și 23 de grade, iar cele minime între 7 și 15 grade, ușor mai scăzute în depresiuni. Izolat se va semnala ceaţă.

In Bucuresti, vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.Prognoza meteo Romania 13  - 14 Iunie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13  - 14 Iunie 2021 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply