Prognoza meteo Romania 15 Iunie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Iunie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Iunie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 15 Iunie

Vremea se va încãlzi în majoritatea regiunilor, dar va fi în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice în nord-estul, estul şi sud-estul ţãrii, pe arii restrânse în centru şi la munte şi doar izolat în rest. Pe alocuri se vor înregistra cantitãţi însemnate de apã, peste 20…30 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special pe crestele Carpaţilor Meridionali unde rafalele vor depãşi 70…80 km/h, dar local, mai ales în partea a doua a intervalului şi în jumãtatea de est a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 28 de grade, iar cele minime între 9 şi 17 grade. Pe suprafeţe mici se va forma ceaţã.

În București,

Vremea se va încãlzi uşor. Cerul va fi temporar noros şi, în special în partea a doua a zilei şi noaptea, vor fi averse, posibil mai însemnate cantitativ şi însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 14…15 grade.

Prognoza meteo Romania 15 Iunie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 15 Iunie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply