Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 19 Iunie

În estul, sudul şi centrul țării şi în zonele montane, vremea va fi în general instabilă; înnorările vor fi temporar accentuate și vor fi perioade cu averse și descărcări electrice, izolat intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină, iar în intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantități de apă însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile pe spații mici, în a doua parte a zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 29 de grade, mai ridicate în Câmpia de Vest, până în jurul a 32 de grade; minimele termice vor fi cuprinse între 11 și 19 grade.

În București,

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade cu averse și descărcări electrice, mai intense și maifrecvente după-amiaza și seara. Se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply