Prognoza meteo Romania 20 – 21 Iunie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 – 21 Iunie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 20 Iunie

În jumătatea de est a țării și la munte vremea se va menține instabilă; înnorările vor fi temporar accentuate și vor fi perioade cu averse și descărcări electrice, izolat intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină, iar în intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantități de apă însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile pe spații mici, cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 30 de grade, mai ridicate în Câmpia de Vest, până spre 32 de grade. Minimele termice vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade.

In Bucuresti, vremea se va încălzi ușor. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade cu averse și descărcări electrice, mai intense și mai frecvente după-amiaza și seara. Se pot acumula cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade.Prognoza meteo Romania 20 - 21 Iunie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 20 - 21 Iunie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 20 - 21 Iunie 2021 #Romania #vremea

Luni 14 Iunie 2021,

În ţară, vremea va fi caldă în majoritatea zonelor, local călduroasă în jumătatea de vest a ţării. În prima parte a zilei, cerul va fi parţial noros în est, sud-est şi centru, unde pe spaţii restrânse va ploua slab. Începând din orele amiezii însă instabilitatea atmosferică se va accentua în zonele montane şi submontane, apoi şi în regiunile sud-vestice şi se va manifesta prin averse local torenţiale, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului; izolat va cădea grindină şi, cu probabilitate mai mare în Banat şi în sudul Crişanei, vor fi vijelii. În restul teritoriului şi al intervalului, cerul va fi variabil, iar fenomene de instabilitate se vor semnala izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade pe litoral și în jurul a 33 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 10 și 20 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi caldă, dar uşor instabilă. Cerul va fi parţial noros şi, mai ales în prima parte a zilei, vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.Prognoza meteo Romania 20 - 21 Iunie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 20 - 21 Iunie 2021 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply