Prognoza meteo România 19 – 20 Iunie (Romania forecast).

Prognoza meteo Romania 19 – 20 Iunie 2021 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă

În ţară, vremea va fi în general instabilă. Înnorările vor fi mai persistente în regiunile din jumătatea de est, dar se vor accentua temporar, mai ales după-amiaza, şi în restul ţării, astfel că, pe arii extinse în sud, în est, în centru și local în rest, vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de apă însemnate, local de peste 15..25 l/mp, iar pe suprafețe mai mici, în special în Muntenia, jumătatea de sud a Moldovei și la munte, se vor cumula peste 40…50 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 32 de grade, cu cele ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 20 grade.Prognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast).

Duminică

În jumătatea de est a țării și la munte vremea se va menține instabilă; înnorările vor fi temporar accentuate și vor fi perioade cu averse și descărcări electrice, izolat intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină, iar în intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantități de apă însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile pe spații mici, cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 30 de grade, mai ridicate în Câmpia de Vest, până spre 32 de grade. Minimele termice vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade.Prognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast).

Prognoza meteo Bucuresti 19 – 20 Iunie 2020 #RomaniaPrognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast). Prognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast).

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă

Vremea va fi răcoroasă. Mai ales pe parcursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice. Se vor acumula cantități de apă, în medie de 15…25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei, când la rafală se vor atinge vieze de până la 40…45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

Duminică

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade cu averse și descărcări electrice, mai intense și mai frecvente după-amiaza și seara. Se pot acumula cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Meteograma Bucuresti

 

Prognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast).

Prognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast).


Prognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast).Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SâmbătăPrognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast). Prognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast).

La NoaptePrognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast). Prognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast).

Ziua DuminicăPrognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast). Prognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast).

Noaptea DuminicăPrognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast). Prognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast).

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast).

Prognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast).

Precipitatii astazi – SâmbătăPrognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast).
Precipitatii DuminicăPrognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast).
Precipitatii LuniPrognoza meteo România 19 - 20 Iunie (Romania forecast).
Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply