Prognoza meteo Romania 22 Iunie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Iunie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Iunie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 22 Iunie

Vremea va deveni călduroasă în majoritatea zonelor, izolat caniculară în sud-vestul ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei şi seara când local la munte şi pe arii restrânse în celelalte zone vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 25…27 de grade pe litoral şi în jurul a 35 de grade în Banat şi sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 11…14 grade în depresiuni şi 22…23 de grade în Dealurile de Vest.

În București,

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade cu averse și descărcări electrice, mai intense și

Vremea va deveni călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul a 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a zilei, dar probabilitatea pentru averse va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 17…19 grade.

Prognoza meteo Romania 22 Iunie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 22 Iunie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply