Prognoza meteo Romania 24 Iunie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Iunie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Iunie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 24 Iunie

În jumătatea vestică a țării vremea se va menține caniculară, disconfortul termic va deveni deosebit de accentuat, iar valorile termice diurne se vor situa, în general, între 37 și 39 de grade. În restul teritoriului vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic ridicat mai ales după-amiaza, când se vor înregistra maxime termice cuprinse între 29 și 34 de grade, cu valori ușor mai scăzute pe litoral unde vor fi 26…28 de grade. Cerul va fi variabil spre mai mult senin în prima parte a zilei, apoi instabilitatea atmosferică va fi în creștere, iar după-amiaza și în prima parte a nopții, local în regiunile estice, sud-estice, la deal și munte și pe arii mai restrânse în rest, vor fi înnorări accentuate, frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Temperaturile minime se vor situa între 15 și 25 de grade, cu valori mai scăzute în depresiuni. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse îndeosebi în regiunile sud-estice se va semnala ceață.

În București,

Vremea va fi călduroasă, cu disconfort termic în creștere. Cerul va fi variabil, însă după-amiaza și seara vremea va fi călduroasă, posibil caniculară la amiază în centrul orașului și cu disconfort ridicat (indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități). Cerul va fi variabil, dar după-amiaza și seara probabilitatea pentru averse, posibil torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și condiții de grindină se va menține ridicată. Temperatura maximă va fi de 32…34 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

Prognoza meteo Romania 24 Iunie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 24 Iunie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply