Prognoza meteo Romania 27 – 28 Iunie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 – 28 Iunie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 27 Iunie

Vremea va fi local călduroasă în vestul şi în sudul ţării, unde după-amiaza disconfortul termic se va accentua cu precădere în Oltenia, unde izolat va fi caniculă, în timp ce, în restul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul celor normale perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei şi pe parcursul serii când în zonele montane şi submontane, precum și în nordul, centrul și local în sud-estul țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică care se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în sud-vestul şi local în estul teritoriului, de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24…25 de grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei și 34…35 de grade în sud-vestul Olteniei, iarminimele vor fi cuprinse între 11 grade în depresiuni (unde spre dimineaţă izolat se va forma ceaţă) şi 22 de grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea va fi călduroasă, iar după-amiaza și seara vor fi perioade cu instabilitate atmosferică care se va manifesta prin accentuarea temporară a înnorărilor, averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și posibil grindină. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 18…19 grade.Prognoza meteo Romania 27 - 28 Iunie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 27 - 28 Iunie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 27 - 28 Iunie 2021 #Romania #vremea

Luni 28 Iunie 2021,

Vremea va fi în general frumoasă, dar călduroasă în jumătatea de sud-vest a ţării, unde disconfortul termic va fi în creştere. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza şi seara când pe alocuri în zonele montane şi în regiunile sudice (în special în dealurile Munteniei) şi izolat în restul teritoriului vor fi averse, însoţite şi de descărcări electrice; pe spaţii mici se pot înregistra cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 33 de grade, uşor mai ridicate în sudul Banatului şi al Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 9 grade în depresiuni şi 22 de grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă, dar se va menţine călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după amiaza, când vor fi posibile ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 16…19 grade.Prognoza meteo Romania 27 - 28 Iunie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 27 - 28 Iunie 2021 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply