Prognoza meteo Romania 29 Iunie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Iunie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Iunie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 29 Iunie

Vremea va deveni călduroasă în majoritatea regiunilor, iar în mare parte din vestul și sud-vestul țării va fi caniculă. În Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia și local în Dobrogea, sudul Moldovei și vestul Transilvaniei, disconfortul termic va crește, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza și seara, local la deal, la munte și izolat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 27 și 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 grade în estul Transilvaniei şi 24…25 de grade în Dealurile de Vest.

În București,

Vremea se va încălzi, iar disconfortul termic se va accentua, astfel că indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși ușor, după-amiaza, pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, iar în a doua parte a zilei vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

Prognoza meteo Romania 29 Iunie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 29 Iunie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply