Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 2 Iulie

Vremea va fi în general instabilă, iar temperaturile şi disconfortul termic vor diminua şi în regiunile sudice şi estice. Astfel, la nivelul întregii ţări, maximele se vor încadra în general între 24 şi 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și perioade cu averse şi descărcări electrice – pe arii extinse în jumătatea de nord-est a ţării şi la munte şi pe alocuri în celelalte regiuni. Ploile vor avea și caracter torențial, local cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi izolat vor fi condiţii de grindină și vijelii. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificări la munte şi în vest-sud-vest, dar de scurtă durată şi în restul ţării, asociate averselor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10…11 grade în depresiunile intramontane și 20…21 de grade pe litoral.

În București,

Valorile de temperatură şi disconfortul termic vor diminua considerabil, iar vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări accentuate şi vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu precădere în a doua parte a zilei. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply