Prognoza meteo România 3 – 4 Iulie (Romania forecast).

Prognoza meteo Romania 3 – 4 Iulie 2021 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă

Vremea va fi în general instabilă în cea mai mare parte a țării și se va manifesta prin accentuarea temporară a Vremea se va menține în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta pe parcursul zilei în vestul, nordul, centrul și sud-estul ţării, precum și la munte și pe arii restrânse în rest, prin perioade cu averse și descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, iar îndeosebi în intervale scurte de timp, pe arii în general restrânse cantitățile de apă vor fi însemnate şi izolat vor fi condiţii de grindină. Noaptea, cerul va fi variabil și doar pe suprafețe mici vor mai fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificări temporare la munte şi în sud-vest, dar și asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20…21 de grade în nord-vest şi 30 de grade, izolat în sud-sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade.Prognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast).

Duminică

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara, când vor fi perioade cu averse și descărcări electrice local în zonele de deal și de munte și pe mai restrânse în rest, cu o probabilitate mai mare în nord-vest, centru și sud-est. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp, izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua în regiunile estice și la munte, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile vor crește ușor față de intervalul anterior, astfel încât cele maxime se vor încadra între 23 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general, între 10 și 20 de grade.Prognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast).

Prognoza meteo Bucuresti 3 – 4 Iulie 2021 #RomaniaPrognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast). Prognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast).

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă

Cerul va fi variabil și, mai ales după-amiaza și seara, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se manifesta prin accentuarea temporară a înnorărilor, averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

Duminică

Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza, însă probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Meteograma Bucuresti

 

Prognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast).

Prognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast).


Prognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast).Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SâmbătăPrognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast). Prognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast).

La NoaptePrognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast). Prognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast).

Ziua DuminicăPrognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast). Prognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast).

Noaptea DuminicăPrognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast). Prognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast).

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast).

Prognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast).

Precipitatii astazi – SâmbătăPrognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast).
Precipitatii DuminicăPrognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast).
Precipitatii LuniPrognoza meteo România 3 - 4 Iulie (Romania forecast).
Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply