Prognoza meteo Romania 4 – 5 Iulie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 – 5 Iulie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 4 Iulie

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara, când vor fi perioade cu averse și descărcări electrice local în zonele de deal și de munte și pe mai restrânse în rest, cu o probabilitate mai mare în nord-vest, centru și sud-est. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp, izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua în regiunile estice și la munte, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile vor crește ușor față de intervalul anterior, astfel încât cele maxime se vor încadra între 23 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general, între 10 și 20 de grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza, însă probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.Prognoza meteo Romania 4 - 5 Iulie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Iulie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Iulie 2021 #Romania #vremea

Luni 5 Iulie 2021,

Vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, pe parcursul zilei local la deal și la munte și pe arii restrânse în rest, iar noaptea cu o probabilitate destul de mare pe suprafețe în general restrânse în sud-vest și nord-est. Ploile vor avea și caracter torențial, în intervale scurte de timp, izolat se vor acumula cantități de apă însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului la munte și local în regiunile estice, iar de scurtă durată şi asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade în depresiuni și 34…35 de grade izolat în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, mai mult senin la începutul intervalului și pe parcursul nopții, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.Prognoza meteo Romania 4 - 5 Iulie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Iulie 2021 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply