Prognoza meteo Romania 7 Iulie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Iulie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Iulie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 7 Iulie

vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar în Banat și Oltenia va fi caniculă. Disconfortul termic va crește, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va atinge sau va depăși pragul critic de 80 de unități, pe arii relativ extinse în regiunile estice, sudice și pe alocuri în restul teritoriului. În est, sud-est și la munte, probabilitatea pentru perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică (local averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi izolat grindină) se va menţine ridicată. În restul ţării, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est, dar rafale de scurtă durată se pot asocia şi averselor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 37 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, iar cele minime între 13 grade în depresiuni și 23 de grade în Dealurile de Vest.

În București,

Vremea se va menține călduroasă, cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi variabil, dar după-amiaza și seara vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

Prognoza meteo Romania 7 Iulie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 7 Iulie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply