Prognoza meteo Romania 11 August 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 August 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 August 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 11 August

Vremea va fi în continuare călduroasă în majoritatea regiunilor, caniculară la amiază în Banat, Oltenia și local în Muntenia, unde și disconfortul termic se va menține ridicat. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în nordul țării și în zona de munte unde, local, vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, posibil, grindină și vijelii. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, mai ales în centru și sud. Temperaturile maxime se vor situa între 28 de grade în nordul Moldovei și 36…37 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral. Dimineața și noaptea, izolat, se va semnala ceață.

În București,

vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic se va menține ridicat. Cerul va fi temporar noros și, trecător, vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

Prognoza meteo Romania 11 August 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 11 August 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply