Prognoza meteo Romania 14 Septembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Septembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Septembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 14 Septembrie

Vremea se va menţine caldă pentru mijlocul lunii septembrie în cea mai mare parte a ţării, cu precădere în regiunile sudice. Local în zonele montane şi în nord, nord-est şi centru vor fi înnorări, temporar accentuate îndeosebi în a doua parte a zilei şi se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice. Izolat, în special în zona Carpaţilor Orientali, cantităţile de apă pot depăși 10…15 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi pe spaţii mici în dealurile subcarpatice şi posibil izolat în sud-est. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi 31 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 17 grade. Izolat la începutul intervalului şi pe alocuri spre sfârşitul acestuia, se va semnala ceaţă, cu probabilitate mai mare în zonele depresionare din nord şi centru şi pe litoral.

În București,

Vremea va fi caldă şi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări spre seară şi noaptea, când este posibil ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 28 de grade, iar cea minimă va fi de 13…16 grade.

Prognoza meteo Romania 14 Septembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 14 Septembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply