Prognoza meteo Romania 19 – 20 Septembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 – 20 Septembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 19 Septembrie

În nordul și centrul țării, vremea va continua să se răcească urmând a se înregistra valori de temperatură mai coborâte decât cele normale, cerul va avea înnorări, iar temporar va ploua pe arii restrânse. În restul zonelor, regimul termic va fi în continuare caracterizat de temperaturi în jurul celor normale, ușor chiar mai mari local în cele sudice și sud-estice, unde cerul va fi mai mult senin. Pe parcursul zilei temporar vor fi intensificări ale vântului în majoritatea regiunilor, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte, în special în zona înaltă va sufla tare, cu peste 70 km/h. Noaptea vântul va slăbi semnificativ în intensitate urmând a sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 13 și 26 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade, mai scăzute în depresiuni.

In Bucurestivremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul se va intensifica treptat pe parcursul zilei când la rafală se vor înregistra viteze în general de 50…55 km/h, apoi va diminua în intensitate. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.Prognoza meteo Romania 19 - 20 Septembrie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 19 - 20 Septembrie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 19 - 20 Septembrie 2021 #Romania #vremea

Luni 20 Septembrie 2021,

Vremea va fi răcoroasă în vestul, centrul şi nordul ţării, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul celor normale în această perioadă şi vor fi local chiar mai ridicate decât acestea îndeosebi în Câmpia Română şi Lunca Dunării. În regiunile din jumătatea de sud, cerul se va înnora treptat şi va ploua local; vor fi mai ales averse însoţite şi de descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi parţial noros, iar ploile pe spaţii mici. Vântul va sufla slab și moderat, izolat cu intensificări la munte, în sud şi în sud-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, mai ridicate în sudul Munteniei şi al Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse în general între 6 și 16 grade. Izolat se va forma ceață.

In Bucuresti,  vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul se va înnora treptat, iar în orele serii vor fi posibile averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.Prognoza meteo Romania 19 - 20 Septembrie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 19 - 20 Septembrie 2021 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply