Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 5 Noiembrie

Vremea va fi deosebit de caldă în jumătatea sud-estică a țării, iar în rest, valorile termice, deși în scădere față de intervalul anterior se vor situa în jurul celor normale datei. Cerul va avea înnorări și va ploua în vestul, centrul și nordul țării, iar cantitățile de apă vor depăși local 10…15 l/mp și pe suprafețe mici 20 l/mp. În restul teritoriului, în primele ore ale zilei și din nou, cu o probabilitate mai mare din a doua parte a nopții, local vor fi nori de nivel jos și posibil ceață, iar în restul intervalului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în masivele sudice, viteze mai mari urmând a se înregistra pe creste, iar ziua local și în Dobrogea, cu viteze mult reduse. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 14 și 25 de grade, cele mai mari valori urmând a se înregistra în zona subcarpatică a Olteniei și Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade, ușor mai mari pe litoral.

În București,

Vremea va continua să se încălzească devenind deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale intervalului și a doua parte a nopții când vor fi nori de nivel jos și posibil ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply