Prognoza meteo Romania 12 Noiembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Noiembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 Noiembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 12 Noiembrie

În ţară, valorile termice se vor situa peste cele normale la această dată, în special în zonele de deal și de munte. Cerul va fi variabil, pe alocuri cu nebulozitate joasă dimineața și noaptea, când izolat vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, până spre -10 grade, dar și mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest, unde se vor atinge în jurul a 8 grade.

În București,

Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil. Dimineața, dar mai ales noaptea, vor fi condiții de formare a ceții și a norilor de nivel jos. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade, mai coborâtă în zona preorășenească până în jurul a -1 grad.

Prognoza meteo Romania 12 Noiembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 12 Noiembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

One Reply to “Prognoza meteo Romania 12 Noiembrie 2021 #Romania #vremea”

Leave a Reply