Prognoza meteo Romania 20 Noiembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 Noiembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 Noiembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 20 Noiembrie

Valorile termice diurne vor crește față de intervalul anterior, astfel că se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei, chiar cu mult în regiunile sudice și estice. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vest, nord și centru, unde doar pe arii restrânse va ploua. În zona montană foarte înaltă vor mai fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar în prima parte a intervalului și în nord-estul și sud-vestul țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 15 grade, iar cele minime între 0 și 9 grade. Dimineața și mai ales noaptea, în zonele joase de relief, pe alocuri se va semnala ceață.

În București,

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice diurne vor crește față de intervalul anterior, astfel că se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Se va semnala ceață, cu o probabilitate mai mare noaptea

Prognoza meteo Romania 20 Noiembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 20 Noiembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply