Prognoza meteo Romania 23 Noiembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Noiembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Noiembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 23 Noiembrie

Vremea se va răci față de ziua precedentă, chiar accentuat în regiunile sudice și sud-estice, astfel că în cea mai mare parte a țării valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice. Cerul va fi variabil în vest și nord-vest, iar în rest vor fi înnorări, mai persistente pe parcursul zilei, când va ploua slab în Muntenia și Dobrogea și pe arii mai restrânse în Moldova, Transilvania, Oltenia și sudul Banatului. În Carpații Orientali și Meridionali vor fi mai ales ninsori, slabe cantitativ, iar în primele ore ale zilei în zonele subcarpatice din Moldova si estul Transilvaniei mai sunt posibile precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări mai ales în prima parte a intervalului, în regiunile estice, sud-estice, trecător și în cele vestice, precum și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 10 grade, iar cele minime, în general, între -4 și 4 grade. Spre sfârșitul nopții, în zonele joase de relief, pe arii restrânse se va forma ceață.

În București,

Vremea se va răci accentuat. Cerul va fi mai mult noros, iar pe parcursul zilei, temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

Prognoza meteo Romania 23 Noiembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 23 Noiembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply