Ninsori la munte

Un nou val de ninsori la munte și precipitații în aproape toată țara.

Ninsori în zona centrală și la munte de maine și până sâmbătă dimineața.

Mâine și în noaptea de vineri spre sâmbătă vom fi traversați de un val de precipitații de la Vest la Est. Vor fi în general ploi și ninsori mai ales în zonele montane dar posibil și în zone mai înalte din centrul Transilvaniei sau sâmbătă dimineața posibile precipitații mixte în SE.

Modelul ECMWF estimează pe locuri cantități însemnate la munte.

Precipitații sub formă de ninsoare

Total precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

Ninsori la munte
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply