Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 3 Decembrie

În vestul, centrul şi nordul ţării vremea se va răci; pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros şi pe arii extinse se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie și trecător lapoviță și ninsoare, iar spre seară și în prima parte a nopții, în sudul şi estul Transilvaniei şi în jumătatea de nord a Moldovei vor predomina ninsorile. În regiunile sudice și sud-estice va fi în continuare cald pentru această dată, iar cerul se va înnora treptat și mai ales noaptea se vor semnala ploi locale, cu tendință de transformare în lapoviță și trecător ninsoare spre sfârșitul intervalului. La munte, în prima parte a zilei vor fi precipitații mixte, apoi va ninge temporar și se va depune strat de zăpadă. Izolat cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp și vor fi condiţii de polei.

Vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona montană înaltă, unde vor fi rafale de peste 60…70 km/h, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 și 15 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Dobrogei, iar cele minime vor fi de la -8 grade în Maramureș, până spre 5 grade pe litoral. Izolat şi trecător se va forma ceaţă.

În București,

Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, apoi se va înnora şi temporar va ploua, iar spre sfârșitul intervalului vor fi posibile precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul nopţii. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply