Prognoza meteo Romania 5 – 6 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 – 6 Decembrie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 5 Decembrie

Vremea se va încălzi uşor, astfel că valorile termice diurne se vor situa în general în jurul celor normale în prima decadă a lunii decembrie, iar cele din cursul nopţii vor fi mai ridicate decât acestea. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 12 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade, mai ridicate în Dobrogea până la 9…10 grade pe litoral. În jumătatea de nord-vest a țării, treptat înnorările și aria precipitațiilor predominant sub formă de ploaie se vor extinde. În restul teritoriului, cerul va fi parțial noros și pe spații mici vor fi ploi slabe. La munte, precipitaţiile vor fi mixte, cu ninsori pe alocuri viscolite la altitudini mari. Izolat se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, pe litoral şi în sudul Banatului. În zonele joase vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea se va încălzi uşor, astfel că valorile termice se vor situa peste cele normale în prima decadă a lunii decembrie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special noaptea, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţavor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania 5 - 6 Decembrie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 - 6 Decembrie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 - 6 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Luni 6 Decembrie 2021,

Vremea se va încălzi în sudul și în estul teritoriului, iar în rest valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior. Cerul se va înnora treptat începând din vest și sud-vest și se vor semnala precipitații mai ales sub formă de ploaie cu precădere seara și noaptea în jumătatea sudică a țării, iar în nord, centru și la munte vor fi precipitaţii mixte, predominant ninsori la altitudini în general de peste 1500 m. Izolat se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, unde ninsoarea va fi viscolită. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -2 și 10 grade. Izolat va fi ceață, în special dimineața.

In Bucuresti, vremea va continua să se încălzească și va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi temporar noros și vor fi ploi slabe, cu probabilitate mai ridicată în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 6…7 grade. Dimineaţa vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania 5 - 6 Decembrie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 - 6 Decembrie 2021 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply